Månadsmöte i december – Julbord

Månadsmöte i december – julbord med radiosnack

Vid vår träff den 6:e december bjöd klubben, Sydvästra Skånes Radioamatörer SK7DX, alla på julbord i Bejokens lunchrum. Tack till SM7EYW/Torleif och SM7NYN/Kent som hjälp till med att beställa, hämta och duka tillsammans med SM7JNT/Henrik. Vi alla hade en lugn och avkopplande afton med radiosnack och mycket god stämning samt naturligtvis, hemma lagad mat i form av julbord. Förslag till nya aktiviteter dryftades och många diskussioner fördes över körda DX stationer och DX expeditioner. 

 

Från vänster till höger, SM7VCF/Johan, SM7HLZ/Kenneth, SM7DKF/Ronnie, SM7EYW/Torleif, SM7ALC/Sven, SM7BCX/Yngve, SM7DLK/Göran, SM7NYN/Kent, SM7JNT/Henrik, SM7DXQ/Mats och SA7BGN/Joakim. Visst, några tittar lite sneglande, men vad gör man inte när fotografen tänder ljuset för att ta en bild. 

 

 

Styrelsen  tackar för ett bra 2017!

 

Styrelsen önskar även alla en GOD JUL och ett  GOTT NYTT RADIO ÅR! 

 

Publicerat: SM7GIB

Copyright: SM7GIB

 

 

Lämna ett svar