Månadsmöte i juni

 

 

Månadsmöte i juni

Vid mötet i juni var SK7DX bjudna till SK7MW i Moglarp. Efter sedvanlig mötesagenda förevisade Torleif, SM7EYW tävlingsstationen för korta vågor. Det är ett imponerande arbete alla lagt ner på stationen. Speciellt vid detta tillfälle visade Torleif hur de kommunicerar via studs på flygplan med hjälp av dator och hur man går tillväga för att erhålla kontakt tekniskt med hjälp av flygplanen. Här följer en bildkavalkad.

 

Här ser vi från vänster, SM7FMX/Mog, SM7ALC/Sven, SM7NYN/Kent, SM7BCX/Yngve, SM7DAY/Fred, SM7DXQ/Mats, SM7LBC/Claes, SM7AWQ/Christer, SA7BGN/Joakim och SM7VCF/Johan. Publicisten ber om ursäkt för eventuell dålig bild kvalité

 

 

cof

Här ser vi Torleif/SM7EYW vid stationsplatsen. Ett imponerande arbete ligger i att jobba med stationen SK7MW. Tack Torleif för att vi fick komma på besök!

 

Efter att vi fått en rundvandring i radiohuset bjöds det på grillad korv med tillhörande läsk. Stort tack för att vi fick komma på besök och även tack för genomgången och även tack till SM7FMX/Mog som hjälpte till med allehanda saker, bl. a. korvgrillning. Sydvästra Skånes Radioamatörer önskar alla en skön och radiofylld sommar med DX på långa och korta vågor. 

Styrelsen

Publicerat: SM7GIB

Text och bild: SM7GIB 

 

Lämna ett svar