Vårens programpunkter 2017

SSRA program våren 2017

 

Januari: Vanligt radiomöte med radiorelaterade diskussioner efter sedvanlig mötesagenda.

 

 Februari: Årsmöte där klubben bjuder på fika. SM7BCX och SM7ALC visar och berättar om Grid Dip meter.

 

 Mars: Föreningsmöte följt av föreläsning av SM7BCX där han berättar om en mätning kring en förstärkare för lyssningsantenner. Underlaget för den aktuella förstärkaren kan läsas på länken: http://www.mtmscientific.com/preamp.pdf  artikeln heter Low Band High Performance Preamp skriven av Larry – W7IUV. 

 

 April: Vi får besök av SM5AQD – Hawk som föreläser om DX peditionen som han gjorde tillsammans med SM3SGP/Gunnar till Willis Island, VK9WA. Håkan kommer även att prata om sitt kommande projekt, Mellish Reef. Detta är även ett samarbete med SK7OA i Skurup. 

 

Maj: Efter sedvanligt klubbmöte har vi filmkväll och här kommer vi att se en film från Hanö 1994 där klubben deltog i IOTA contesten med goda resultat.

 

 Juni: Klubben gör ett studiebesök i Mogglarp där SM7EYW/Torleif förevisar stationen och berättar om deras projekt.

Lämna ett svar