Möte i december

Månadsmöte i december

Kvällen till ära hade SM7EYW/Torleif ordnat en jultallrik som deltagarna avnjöt tillsammans med ett informellt möte angående nya riggar, SDR riggar kontra traditionella riggar. Planering inför våren ventilerades och många förslag kom upp till diskussion. 

 

Här följer en bildkavalkad 

 

Från vänster till höger, SM7NYN/Kent, ny medlem i SSRA, välkommen i klubben! I mitten SM7DXQ/Mats, känd DX-are med höga resultat i bl. a. IOTA och till höger SM7CQY/Kenneth känd DX – are från Löddeköpinge. 

 

 

 

 

julbord6

Från vänster till höger, SM7BCX/Yngve, SM7DLK/Göran, SM7ALC/Sven och SM7DKF/Ronnie, herrarna sugna på julmaten och diskuterade vad som hänt sedan förra mötet.  

 

 

julbord3

Från vänster till höger, SA7BGN/Joakim, SM7JKW/Greger, SM7NYN/Kent, SM7VCF/Johan, SM7DKF/Ronnie, SM7HLZ/Kenneth och SM7EYW/Torleif. Torleif  hade ordnat med julmaten vilket alla i klubben uppskattade, tack Torleif!

 

 

 

 

julbord2

Från vänster till höger, SM7VZX/Samir, SM7ALC/Sven, SM7BCX/Yngve, SM7DLK/Göran, SM7CQY/Kenneth och lite skymd, SM7DXQ/Mats. 

Alla bilder Copyright: SM7GIB/Mats 

 

Alla tillönskas en God Jul och ett Gott Nytt radioår!

 

Styrelsen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar